Tjänster

BLE Eventteknik hyr ut ljud- och ljusutrustning, scener och professionell personal som ljud- och ljustekniker.

Du väljer själv vad du vill hyra eller be gärna oss om hjälp att ta fram passande utrustning. Om det något annat du är ute efter, är det bara att kontakta oss så ordnar vi det. Vi levererar även helhetslösningar med ljud, ljus och bild. 

Vi har exempelvis ljudanläggningar, strålkastare och projektorer som du själv hämtar, sätter upp och lämnar tillbaka. Vill du fokusera på ditt arrangemang, så låter du oss ordna med leverans, montering och demontering. Det är även en säkerhet för dig att allt kopplas rätt och fungerar.

Om ni behöver visa ditt budskap så har vi verktygen. Tveka inte att kontakta oss! [Kontakt]

Ljud

Vi har ljudsystem i olika storlekar och fabrikat. Driftsäker teknik och lösningar för alla typer av evenemang. Allt från en enkel mick på stativ till ett stort företagsevenemang eller hundramannakör med stor orkester. Våra tekniker ser till att det du vill ska höras gör det. Vi utför även rena ljudteknikertjänster inom både PA och radiosändning: FoH, Monitor, System, A-ljud, B-ljud.

Ljus

Våra kreativa ljustekniker lyfter din produktion med passande teknik oavsett om evenemanget är litet eller stort. Allt för att det ska bli den atmosfär och stämning som du önskar. Discolampor, Moving heads, LED-wash, färgväxlare, PAR-kannor, scrollers, följespots, dimmers, ljusbord, tross.

Bild

Önskar du hjälp med bildlösningar har vi flera typer att välja mellan: projektorer och projektionsdukar, TV-skärmar, storbildsskärm (max 28 kvm). Vi hjälper även till med att göra LIVE-sändningar av t.ex. din konferens med bildmixer och videokameror.

Backline

Saknar du instrument? BLE Eventteknik har komplett backline till uthyrning: Trumset, basförstärkare, gitarrförstärkare, pianon. Vi har utrustning från de ledande tillverkarna som till exempel Pearl.

Säkerhet

Vi har ett omfattande säkerhetstänk och våra scener, högtalar- och ljusstativ är alltid certifierade för ändamålet. Vi har också som vana att vid större evenemang vara utrustade med brandskyddsutrustning.

Scen

Vi erbjuder olika scenlösningar från enkla podier till stora mobila scener. Vi har 4 st mobilscener i varierande storlek. Från 4x3 meter till 10x10 meter.

Paketlösningar

Att anordna evenemang kan vara en stor utmaning. Vi kan med hjälp av våra samarbetspartners leverera det som behövs till ert evenemang. Vi kan via våra samarbetspartner även leverera: tält, toaletter, kravallstängsel, projektorer, skärmar och filmning av ditt evenemang.

Artistförmedling

Vi har även möjlighet att boka in artister till just ditt event.