Om oss

BLE Eventteknik AB är ett av de ledande företagen i Västmanland som erbjuder helhetslösningar inom evenemang. Styrkan finns framförallt inom Ljud, Ljus och Scen. BLE Eventteknik AB utgår från Västerås, men har hela Sverige som arbetsområde. Vi hyr ut ljud-, ljus- och bildutrustning, scener och professionell personal som ljud- och ljustekniker. Vi erbjuder även kvalitativa installationer av ljud, ljus och elektroniklösningar och förfogar över flera transportbilar och servicefordon. Vi har mångårig erfarenhet av komplexa anläggningar som ställer höga krav på snabb service och tillgänglighet. Vi har förmågan att skickligt kunna anpassa utrustningen till aktuellt evenemang som skapar ett perfekt slutresultat samt en korrekt prisbild.

Läs mer om våra tjänster här [Tjänster].

Historik

Backmans Ljudelektronik (BLE) startades i Västerås år 2000 som ett elektronikföretag. Sedan starten har verksamheten expanderat till vad den är idag.

Vi har levererat teknik och personal till: LIVE-sändning under konferenser med ljud och bild, festivaler, bröllop, konferenser, nationaldagsfirande, turnéer, konserter, musikaler, revyer, rockfester, gospelkonserter, körer, studio- och liveinspelningar, TV- och radioljud samt mindre event.

Personal

BLE Eventteknik AB i Västerås består idag av medarbetare som spänner över ett stort kompetensområde. Vi har ett gott kontaktnät gällande frilandstekniker som vi anlitar oss av då vi behöver utöka styrkan.

Kontakta gärna oss vid nästa tillfälle, för att få en offert av oss. Vi önskar ett gott samarbete framöver.

Larsa 100x100Lars-Erik Backman (VD)

Leder företaget och verkar som projektledare i större projekt.
Tekniskt ansvarig, Kvalitetsansvarig, Ljudtekniker, Ljustekniker.

Linda Enblom

Ljudtekniker, Lagerarbetare

Magnus Bergroth

Ljudtekniker, Ljustekniker

Elisabeth Backman

Personalansvarig

 

Eftersom vi inte är det ”stora” företaget jobbar vi nära varandra i organisationen och ser fördelar med detta. Speciellt när vi jobbar med gemensamma projekt. Kommunikationsvägarna är korta och det är lätt att följa upp och utvärdera för att lära för framtiden.

Vi jobbar målstyrt, alla kämpar tillsammans och kan själva känna att det ger något tillbaka.

Grunden i våra uppdrag är driftsäkerhet, kostnadseffektivitet & design.